måndag, december 05, 2016

Säsongspers i bänkpress, bland annat


Jag stretchar inte egentligen, gjorde det mest för syns skull


Skulle ju egentligen ha vilat idag, redan innan denna dag hade jag tränat fem dagar i rad, så lite lätt sliten. Men jag är tvungen att dra på en ny kursdag till Örebro imorgon för jobbets räkning, måttligt imponerad och intresserad.. Så att träna imorgon var otänkbart, likaså två vilodagar i rad. Det var bara att bita i det sura och ge sig ut. Till slut gick det rätt bra ändå. 

Jag startade passet med att springa 30 minuter (5,28 km, 70 höjdmeter), sedan blev det dags för dagens huvudmål; gym, på Actic Britsarvet. Eftersom att jag ska försöka få till en något lättare träningsvecka så körde jag endast två set på varje övning idag:

Bänkpress: 3 x 82,5 kilo - 1 x 92,5 kilo. (Trodde aldrig jag skulle klara 92,5 idag, vilket är säsongsbästa)

Enbenspress i maskin: 3 x 127 kilo - 1 x 136 kilo

Magchrunches i maskin: 2 x 6, 91 kilo

Latsdrag: 3 x 85 kilo - 1 x 95 kilo 

Tricepspress med hantlar: 3 x 20 kilo - 1 x 20 kilo

Avslutade gympasset med ett varv på mitt TRX-program, struntade sedan i att köra någon SkiErg idag och sprang sedan ytterligare 30 minuter löpning (6,21 km, 80 höjdmeter).4 kommentarer:

Anonym sa...

Dina lurar ser ut alla följa med överallt oavsett väder, nästan i alla fall :)
Trådlösa antar jag för att passa 7:an, vilket märke o typ annars?
Funkar bra? något före eller temp där de inte ska med?
Funderar på ett par trådlösa själv, därav frågorna...

Adam Steen sa...

Bose soundlink 25 tror jag dom heter, 2995 kronor, funkar kanon alla gånger jag använt dom! Har haft dom i flertalet minusgrader och även i regn. Utan problem :)

Anonym sa...

Tack för svar!, uppskattas 👍

Adam Steen sa...

Inga problem :)