fredag, december 16, 2016

Skidspår och helg

 
 
Fin vinterkväll igår när jag var ute med Boss på promenad

Hej mina vänner. 

Äntligen, äntligen, äntligen fredag. Som jag längtat! Jag vill inget mer just nu, vill vara ledig och ha lugn & ro. Timmar kvar till helg nu. 

Igår upptäckte jag att dom förlängt det tidigare cirka  700 meter långa konstsnöspåret uppe på Lugnet, nu är även hela stadion, inklusive den nya hästskon inkluderad. Skulle tippa på cirka 1 000 meter längre spår ungefär. Det såg riktigt fint och bra preparerat ut! De övriga spåren har bara en packad skatebädd, men bitvis har det blivit ett klassiskt spår av alla som åkt där. Något lite snö, men inga genomslag vad jag märkte runt milspåret igår. Hoppas snön får ligga kvar nu bara. Idag har vi runt nollan här. Kolla gärna in skidspår.se för information om spåren på era favoritanläggningar. Det finns också en app att ladda ner till mobilen för er som håller på med sådant. 

Är skapligt fräsch i kroppen idag ändå. Trots tre bra och skapligt hårda pass hittills denna veckan. Kanon det. Tänkte försöka mig på att köra ett lättare skatepass i eftermiddag. Uppe på Lugnet även idag kring klockan 14,20 ungefär. Bara att sickla av de nyvallade skateskidorna och bege mig ut direkt efter jobbet.

Inga kommentarer: