fredag, december 09, 2016

Tävlingshelgen är på ingång

 
En fredagsmorgon med mig

God förmiddag. 

Fredag idag. Men ingen riktig fredagsfeeling. Lite för trött och i helgen blir det två ytterligare tidiga morgnar. Ska tävla "Björnjakten" i Älvdalen (och har jag tur så kan jag hämta ut ett paket jag beställt på Skistart med massa roliga skidprylar!) både lördag och söndag. Startlistan hittar ni här. Undertecknad startar klockan 10:06:30. Så man lär väl lämna grannkommunen omkring klockan 07 imorgon bitti. Det hade ju inte varit några bekymmer om man kunnat somna när man lägger sig på kvällarna. Bra längesedan sist nu. Kämpa Adam. Jag som skulle börja träna mindre nu och bli piggare. Men det är väl bara att bita ihop, snart vänder det nog! Hoppet är det sista som överger en, sägs det. Jag har i alla fall saker att göra på dagarna, och längtar väl egentligen inte tillbaka till förr. 

Idag så ska jag försöka ta mig igenom jobbdagen, sen så blir det ett lättare skidpass igen. Uppe på drömslingan. Kollar man väderprognosen och vågar lita på den så verkar det som att det kommer snö och minusgrader framöver nu. Det är välkommet. Mörker, många plusgrader och regntungt är till och med för mycket av det goda för mig. 

Hörs senare kamrater!

Inga kommentarer: