lördag, december 31, 2016

Träningsrace idag

 
Bild från förra säsongen, lilla skidspelen på Lugnet

God morgon. 

Idag är det dags igen; bege mig till residensstaden och åka skidor. Denna gång blir det inte bara ett varvnötande, utan också några varv snabbare, eller i alla fall försök till det. Det ser ut att blåsa halvt storm ute och vi har NIO plusgrader här i grannkommunen, NIO!! Sjukare har jag knappt varit med om. 

I alla fall, vi ska köra träningsrace idag i DSA:s regi. Fyra varv runt konstsnöslingan, skate. Alltså cirka 10 kilometer. Jag är lite mör i kroppen faktiskt, men det är ju bara träning. Klockan tio startar vi, så håll er undan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Global uppvärmning...
Vår lilla planet säger ifrån att den inte mår bra...

Adam Steen sa...

Du dillar och far

Janne sa...

Hello Champ.
Du ska ju köra tävling i Orsa nästa sön. Funderar på att åka upp jag med. Ev tänkte jag staka mitt första långlopp. Vet du hur den banan är, kanske är dumt att göra stakpremiär där? Kämpa.

Adam Steen sa...

In på deras hemsida så ser du banprofil. Ingen bana är för tuff för att staka