lördag, december 31, 2016

Tvåa på racet


Nedvarvning efter racet. Från vänster: Jimmie Johnsson, Adam Larsson, Jesper Nyström och Rikard Tynell

Hallo!

Det är jobbigt med skate och race! Det fick jag erfara idag, igen. Många plusgrader och "sörjigt" före gjorde sitt till också. 

Tio kilometer skate, individuell start, fyra varv runt konstsnöslingan. Jag startade i ett rätt så hårt tempo och det första varvet kändes väldigt bra. Därefter blev det väldigt slitsamt och jobbigare för varje minut som gick. Hade det varit ett normalt vinterföre så hade det gått att åka treans växel uppför alla backarna, idag fick jag gå ner på tvåan redan på andra varvet. Jag lyckades dock hålla ihop loppet bra och bli tvåa av de 13 herrar som gick i mål. Blev dock utklassad med 52 sekunder av vinnaren Karl-Johan Westberg. Han är dock rätt stark och leder Sverigecupen, så det var inget att skämmas över. Jag är nöjd, känslan i kroppen var mycket bättre än i Orsa i tisdags, jag kunde ta ut mig på ett mycket bättre sätt idag och lyckades återhämta mig skapligt utför, kul!  

Siffror från min klocka:

25,33 minuter
9,74 kilometer
181 snittpuls
188 maxpuls
160 höjdmeter
22,86 km/h snittfart


Omklädning efter racet


Nöjd och trött

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skateking

Anonym sa...

KING!

Bra kört, du börjar få upp farten verkar det som!

Gott Nytt ÅR!

"W"

Adam Steen sa...

Tack detsamma :)