söndag, januari 29, 2017

Återhämtningsskate


Godkväll!

Tog en tur till Falun idag. Började med att kolla herrarnas 30 KM C, världscupslopp. Satte inne i tältet och förtärde lite mat, samtidigt som åkarna dunkade förbi utanför fönstret. Trevligt värre! Efter målgången så knäppte jag på mig mina skateskidor och körde ett pass på uppvärmningsspåret, mötte bland annat Emil Iversen och Petter Northug. Fick en sekunds ögonkontakt med Petter, stort för en enkel motionsåkare som mig! 

Passet idag blev 2,20 timmar långt, förtog mig inte direkt; snittpuls 102 och maxpuls 121. Men det var segt i kroppen även idag. Trött och lam i musklerna. Har den där konstiga känslan i ena skulderbladet, typ kramp igår och lätt smärta idag. Blir två vilodagar nu, det kommer bli skönt och välbehövligt. Har också tagit ledigt imorgon, drömmen!

Inga kommentarer: