söndag, januari 01, 2017

Bakfull och gav upp

 
Jag funderade länge, eller ja, så länge dagens pass varade: 40 minuter, hur jag skulle ljuga mig ur det här. Jag gav alltså upp passet, delvis för bristande motivation, men mest för att jag mår så jävla dåligt. Har varit bakfull som ett djur idag, ingen idé att hymla om det. Förr om åren när man var ut tämligen frekvent, hade minneslucköppning på eftermiddagen under träningen och många gånger gjorde bort mig, då brukade jag inte ta upp det här på bloggen. Skyllde väl på nåt annat vid sena träningar. Nu kan jag dock erkännna idag att det blev lite för mycket igår. 

Jag har följt min träningsplan slaviskt detta träningsår, men idag gav jag upp för första gången, nästan någonsin. Jag klarade bara inte av att åka. Har tränat bakfull förr med lyckade resultat, men idag var det misär. Så denna vecka och träningsperiod avslutades med 13,15, respektive 48,15 timmar. Istället för planerade 15 och 50. Det är väl som det är, tror inte att passet hade gett mig nåt i dagens skick, och två timmar hit eller dit spelar väl ingen roll. 

Inga kommentarer: