fredag, januari 06, 2017

Bild på en termometer?

 
Ni som hänger här på internet har väl ingen aning om vad temperaturen är på de platser ni är intresserade av. Så jag ber om ursäkt för att jag inte tar kort på en termometer som visar drygt 20 minusgrader. Gärna med bildtexten: "myggfritt idag", för att ni verkligen ska förstå hur KALLT vi har det. Brr. 

Tog mig upp i någorlunda tid omkring klockan 08,30 idag i alla fall. Så det går åt rätt håll. Sovit omkring 8-9 timmar på slutet nu, men är ändå trött på morgnarna. Kanske är för mycket för mig att sova så mycket, med tanke på att jag under hösten legat på 5-6 timmar, tränat, jobbat och fungerat bra med det. 

Tänkte att jag skulle ut och träna ett lugnt pass på förmiddagen, men det var lite för kallt ännu. Så istället har jag bytt till mindre trugor på ett par stavar, samt packat lite inför helgen. Nu ska jag kolla på tour de ski, hoppas termometern visar mer humana grader därefter!

2 kommentarer:

Moto sa...

Förlåt Adam. :)

Adam Steen sa...

Haha lugnt :)