fredag, januari 06, 2017

Biohackad och nytränad


Tja!

Kände det var dags för en liten förändring, inte köra på i gamla hjulspår, grotta ner mig i negativa tankar och så vidare. Så först biohackade jag systemet igår kväll genom att kasta mig i en snödriva i bara kalsongerna (obs, ej ljug, tror Amanda har det på bild till och med), därefter så valde jag att lägga in en ny fasta från gårdagens kväll till nyss, bytte till mindre trugor på mina tävlingsstavar och bestämde mig också för att börja tävla i mina carbon-skatepjäxor (istället för duathlon-pjäxan) även på långlopp (det lutar åt att byta ut det Franska runkmärket till Österrikisk kvalitét nästa år, SNS är döda). 

Drog till Bergebo för dagens träningspass och blev glatt överraskad över de fina spår dom har där. De har klart sämre förutsättningar än såskopparna på Lugnet, som dessutom är betalda för att dra spår. Sämre och färre maskiner, men ideellt arbetande eldsjälar, grymt bra! Snökanonerna drog på för fullt även i Bergebo. Jag skejtade i 1,40 timmar idag, klart bättre känsla än igår, skönt så. Var nästan roligt att åka idag också. Har märkt detta flera gånger nu; att pulsen är högre när jag fastar, alltså går i "fettförbränningsmode", det här är grejer! Pigg och alert, inga dippar. Detta borde ni testa!

Vi har just avnjutit en god middag med stekt kött och ugnsrostade rotfrukter, grymt gott. Har också hunnit packa väskan inför helgens AXA ski marathon


Nöjd


Igeltjärnsvägen

2 kommentarer:

Niklas sa...

Salomon med Prolink då?

Adam Steen sa...

Nja. Jag vill inte ha det märket mer