tisdag, januari 10, 2017

Bra vikter på gymet och två timmar skidor därefter


Man blir glad när man träffar på Johannes Ringsby, samt får dricka Vitamin Well Plus

Efter en fin vilodag igår så lyckades jag idag få till ett bra träningspass! Tog bilen och parkerade så nära ingången till gymet som möjligt, jag går ju inte i onödan. Därefter så klädde jag av mig till innekläder, körde några armhävningar, rygglyft, samt situps och körde sedan igång med styrkan för dagen. Körde som följer:

Bänkpress: 3 x 85 kilo + 2 x 87,5 kilo + 1 x 92,5 kilo

Enbenspress i maskin: 3 x 132 kilo + 2 x 136 kilo + 1 x 141 kilo (årets hittills tyngsta vikt)

Magchrunches i maskin: 3 x 5, 91 kilo

Latsdrag: 3 x 90 kilo + 2 x 95 kilo + 1 x 100 (årets hittills tyngsta vikt)

Tricepspress på rygg: 3 x 17,5 kilo + 2 x 20 kilo + 1 x 20 kilo

Efter maxstyrkan var planen att sedvanligt köra ett varv med mina TRX-övningar, men banden var upptagna så jag körde en variant av dessa där jag använde en pilatesboll istället för TRX. Det gick bra det också och jag lyckades aktivera bålen och även bli trött i den, bra. 

När jag var klar på gymet så tog jag bilen upp till Lugnet för att åka skidor i två timmar. De första 65 minuterna spenderade jag stakandes och de sista 55 blev skate. Fint pass. Totalt 28,6 kilometer och 555 höjdmeter. Det gick lätt idag tyckte jag, antingen om det var konstsnön som gjorde det, eller att mina skidor är Skimateria-sicklade. Skönt i alla fall att slippa harva omkring i någon sörjig blötsnö.

Imorgon är det åter ekorrhjulet, jobb och ett nytt träningspass. Kämpa.Laddar inför min tvåa 87,5 kilo


Idag blev det en sockerfri Vitamin Well Plus, har inte ätit sedan i söndags kväll, funkade klockrent ändå att träna såklart och ikväll får jag åter äta igen, drömmen

2 kommentarer:

Håkan sa...

Vad kör du för träningsmusik? Börjar ledsna på mina egna spellistor och behöver lite inspiration!

Adam Steen sa...

Använder podcast- eller SoundCloud-appen. Lyssnar på olika DJ:s, typ Eric Prydz (pryda), Sander van doorn, etc