söndag, januari 15, 2017

En fjärdeplats i bra motstånd


Krigade på bra runt den fina och kuperade banan i Bergebo idag

Resultaten för dagen hittar ni här

Godkväll!

Lyckades som rubriken redan talar om att bli fyra på dagens Bergeboloppet. Tio kilometer stakning stod på programmet. Hade inga större förhoppningar inför tävlingen idag. Jag värmde upp ett varv runt banan och därefter lite fartökningar. Kände mig skapligt stark och hade ingen träningsvärk alls faktiskt.

När jag startade så kände jag dock ganska snabbt att det där lilla sista inte fanns idag, inte så konstigt efter gårdagens race. Trodde jag skulle bli rejält akterseglad, men jag fick lite tider längs banan, samt i varvningen och då upptäckte jag att jag låg med hyfsat. Krigade på det jag hade hela loppet igenom och kunde gå i mål som nöjd fyra, ett stabilt lopp, helt klart! 

Maxpulsen för dagen var endast 179, så det skvallrar ju om att jag hade lite mer om jag skulle vara piggare. Men bra träning hur som helst!

Bilder:

Inga kommentarer: