tisdag, januari 24, 2017

Ett positivt sinne är mitt signum

 
Fint i soluppgången, på väg till jobbet idag 

God förmiddag mina kamrater. 

Igår kväll började jag känna mig lite konstig i magen igen och det håller i sig även idag. Kul. Det är väl kanske något mentalt, eller så är jag utbränd, igen. Utbränd kanske är att ta i, men det börjar bli rätt tufft och långrandigt att ge sig av halv åtta på morgnarna och komma tillbaka tolv timmar senare efter jobb och bara planerad lätt träning. Trots att jag bara jobbar 75% och nu bara ska träna litegrann då det är säsong så hinns ju inget med och jag är i full fart hela tiden. Får se hur länge jag står ut med detta. Får väl sluta med skidor snart, uppnår ju ändå inget där, mer än någon dum dröm om något självförverkligande, det tar ju bara en massa tid, pengar och energi. Kan dessutom inte hålla på som jag vill nu ändå ju.. Eller så slutar jag jobba, för man kan ju ändå inte arbeta sig rik i det här landet på lagligt eller vitt sätt. Det har sossarna sett till. 

Positivismen spirar hos den unge herr Steen nu. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Juste, Sossarnas fel att du inte idats utbilda dig och skaffat ett bättre jobb..

Adam Steen sa...

Eller din mammas