måndag, januari 30, 2017

Film från Sixten och lite träning

Posera på bild med kranskullan efter tävlingar, det gör jag gärna mer ofta!

Hej mina vänner.

Börjar veckan med en ledig dag, skönt och välbehövligt. Passade på att ta ledigt när min elev inte skulle komma till skolan idag. Jag behöver ta det lugnt och varva ner lite. Superskönt med två planerade vilodagar. Igår avslutades den tionde av tretton träningsperioder för detta träningsåret. Skrapade ihop 46,5 timmar på de senaste fyra veckorna, fördelat på: 11 - 11,5 - 11 - 13 timmar. Tycker det är svårt att få till mer än 12-13 timmar under säsongen, blir lätt sliten då faktiskt. Kommande träningsperiod är planerad till 40 timmar och denna veckan så ska jag försöka hålla träningen under tio timmar, välbehövligt. Och som sagt två vilodagar nu!

Mikael Sandgrens mamma filmade målgången från lördagens Sixtern Jernberg Memorial Race, vilket ni kan se här under:Känslan när jag närmade mig målet var att luckan var större än vad filmen visar, blev nästan nervös att jag inte skulle vinna när jag såg filmen i efterhand. 

Inga kommentarer: