onsdag, januari 11, 2017

Första jobbdagen och Skistart till helgen

 
För drygt ett dygn sedan så låg jag i sängen med en ledig dag framför mig. Idag är jag åter i tjänsten. Har haft en del ångest under de senaste dagarna inför att jobba igen. Men det brukar gå bra så fort man kommer in i det. 

Jag ska ju som sagt jobba idag, slutar 13,30. Sedan så åker jag för att byta om och därefter vidare till riksskidstadion på Lugnet för dagens motionstimme. Tänkte att jag skulle köra skateintervaller i tröskelintensitet idag. Måste ju hålla igång inför helgens Skistart.com Ski Marathon, där allas våra favoriter skistart är huvudsponsor, det kanske ni kan räkna ut på namnet? Jag har faktiskt anmält mig till söndagens Bergeboloppet också; 10 kilometer stakning, fint och tufft med dubbeltävling! 

Inga kommentarer: