lördag, januari 07, 2017

Glamouröst inlägg om mat, Oakleys och sådär

 
Gårdagens middag. Ett frenetiskt matbloggande från mig nu; Adam Steen - den klyschigt negativa matbloggen 

Hej hej!

Det var en till grej som jag förändrade lite på igår, mina Oakleys, bytte sockar och logos på några av brillorna igår, för att slippa se lika ut som "alla" andra. Eller ja, de som fattar att "Bl*z" och annat är rena, rama runket. De två skidåkare som fattar (av de jag kan komma på nu) och som jag vet "fipplar" lite med designen är killarna som nu sitter strandade i Lahti på skandinavisk cup; Johannes Ringsby och Viktor Brännmark. Blev lätt idiotförklarad här hemma i alla fall; "tror du någon ser om du har ett svart eller rött O, eller olika färg på skalmarna?". Dessa killar hade i alla fall sett det. 

 
Ett gäng Pandoras box

 
Litet smakprov. Den blåa EV-bågen gillar jag inte till hundra, lite för mainstream (färg och design alltså, bågen är den bästa tycker jag). Men ska få nya sockar av en kompis, så vi får se om vi kan fräscha upp dom en aning ytterligare. Linsen är flyttad mellan bågarna och både logo samt sockar är bytt på båda. 

Egentligen skulle inte blogginlägget handla om mat eller Oakleys, men ni fattar hur det är, lätt att drömma sig in i Oakleys värld. 

Jag ska strax bege mig från grannkommunen, via residensstaden och sedan till Orsa Grönklitt. Kommer nämligen att testa skidor och träna lätt där uppe idag. Pappa ska bo där med sin valla-husbil, jag och min bror ska bo på hotell i Orsa. Det glamourösa livet som skidåkare vet inga gränser!!

Inga kommentarer: