måndag, januari 16, 2017

Grotfallsrundan till helgen +ANNAT

 
Inför start under gårdagens Bergeboloppet

Tja tja! 

Efter en lyckad tävlingshelg med en andra- och en fjärdeplats så är jag åter i jobb igen. Förutom jobb så bjuder denna dag på: vila från träning, laga ett hål hos tandläkaren och fasta. Tror inte jag har så mycket mer på agendan idag, skönt! 

Konstigt nog så känner jag ingenting i musklerna idag, inget överhuvudtaget. Sjukt! Kanske för att ingen av loppen blev speciellt snabba, det var mer nötande och inte alltför lätta banor och fören. Måste vara det. Och att jag kanske är någorlunda tränad och tål det. Men även om jag inte känner något muskulärt så är jag ju ändå lite allmänt trött och seg, som sig bör. 

Under gårdagens race så åkte jag med exakt samma skidpar och vallning som på lördagens Skistart Ski Marathon i Långberget. Det enda vi gjorde var att borsta ur dom,lägga på Briko Maplus FP4 Med S spray och sedan borsta igen. Hade fina skidor även igår. Kul! Verkar som att vi hittat ett bra par!! 

Till helgen så har jag tänkt åka Grotfallsrundan i Grängesberg. Gillar banan där och det vore kul att försvara fjolårssegern! 

7 kommentarer:

Petrus sa...

Då kanske vi ses i Gränges, tänkte köra jag med. Men som lönnfet motionärs gubbe räcker det med 21 km ;-)har du otur så är jag ivägen också!

Adam Steen sa...

Låter bra :) haha, inte då :)

Patrik Törner sa...

Ha ha, jag tänker också åka. Jag ska försöka hålla mig undan när ni kommer och varvar mig. Mitt mål är att vara mindre än en timme efter segraren som väl blir du Adam?!
//Patrik

Håkan T sa...

Kul att du är igång och att det går bra! Skönt att det blir en stabil elitåkare som du som ställer upp! Jag ska köra mitt första race på över 4 år hoppas man inte blir varvad :)

Adam Steen sa...

Det fixar du :) det visar väl sig :)

Härligt!! Det kommer gå bra :)

André Jakobsson sa...

Tjena,

Såg att du skrev om fasta, vad har du för upplägg dom dagarna? och hur ofta fastar du?
Har själv kört dygnsfasta någon gång i månaden under försäsong med "normal träning" dom dagarna.
Rätt skön känsla och oväntat energifull har jag känt mig, kanske ska testa
under säsong också!

Adam Steen sa...

Hej. Japp. Jag fastar i 24-48 timmar. En gång i veckan iaf. Jag tycker det funkar kanon!