torsdag, januari 05, 2017

Han med det dåliga psyket

 
Igår lagade jag blodpudding och bacon till middag. Gott som skräcken!

God förmiddag mina kära!

Torsdag idag. Axa ski marathon närmar sig med stormsteg. Nervös för det där loppet jag. Nervös för att jag inte kommer ha en chans att hänga med, att jag tränat för dåligt och så vidare. Hade bra känsla inför säsongen, men har nu börjat vackla och tvivla. Blivit lite seg och ofokuserad. Kanske funderar för mycket, kanske inte är bra att vara ledig, hinner ju tänka alldeles för mycket då. Och dessutom rucka på dygnsrytmen. Så kan det vara. Man är för svag mentalt och psykiskt helt enkelt. Därför jag aldrig blev någon bra skidåkare. 

Rysskyla ute idag!! Gäller att klä sig bra, med allt ifrån pjäxöverdrag till dubbla handskar. Tänkte ge mig av mot Lugnet för ett lättare pass snart. Har problem att ge mig iväg när jag inte har bestämt tid med någon, dessutom så drar jag mig för att det är så långt att åka till residensstaden och så vidare. Mycket i-landsbekymmer för mig nu. 


3 kommentarer:

Petrus sa...

Kom igen nu! Tänk lite positiva tankar istället. Kommer gå kanon ska du se ;-)

Daniel sa...

Träna i Bergebo? Snurra elljus i Skräcken?

Adam Steen sa...

Jag försöker :)

Jag trivs ju bäst på Faluns träningsanläggningar