torsdag, januari 19, 2017

Jag leder iaf långloppscupen - Skistart Ski Challenge

 
 
Ett av målen med säsongen är ju just Skistart Ski Challenge. Tre lopp kvar; Wadköpingsloppet, Västgötaloppet och Skinnarloppet. Hoppas jag kan behålla ledningen. 

Less igår alltså. Lite mindre less idag. Men trött som ett as. Beställde just en vattenpump och en temperaturgivare till bilen. Hoppas det åtgärdar problemet. Idag så ställde sig motortempen på 80 grader, direkt när jag vred om nyckeln. Och jag har ingen motorvärmare. Jag fick inte upp någon speciell värme inne i bilen och motorfläkten gick. Bilfan låter som ett reaplan när jag vinglar fram. Och mina fina hörlurar från Bose för endast 3000 kronor vägrar fortsatt att starta. De funkar med sladd i och det lyser fulladdat om dom när laddaren är i, men de går ej att starta när laddaren är uttagen. Så batteriet har väl dragit till de sälla jaktmarkerna kan jag tro. Jävla skit. Ingen aning om hur jag löser det här med garantier, ev hemförsäkring eller liknande. Saker ska ju bara fungera. Jag har varken tid eller ork med något annat. 

Trött idag som sagt. Men ska väl försöka genomlida arbetsdagen och sedermera ett tröskelintervallpass skate. Det borde nog gå, kämpa Adam! 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var är skåningarna i listan? :/

Det rapporteras ju om ständiga världsrekord på träningsrundorna...

Adam Steen sa...

Undrar jag också?! Kanske dom har en egen Skåne-cup, som ingen av oss vanliga dödliga kvalar in till?

Anonym sa...

De verkar hålla till i Lund!
http://www.langd.se/storpublik-paa-skidfestival-i-lund.5947689-86106.html

Adam Steen sa...

Haha ja!

Anonym sa...

Aha! De har alltså tävlingar i Skåne där det krävs VIP-inbjudan...

Anonym sa...

Sub 2,5 min/km på de långa distanspassen (A1) är kvalgränsen...

Adam Steen sa...

Haha ja