tisdag, januari 17, 2017

Lampor, Jerringpris och annat

 
Fokuserad innan starten i lördagens Skistart Ski Challange

Aloha!

Skönt med vilodag igår. Efter jobbet så var jag och lagade min andra tand på kort tid. Förr var tandläkaren inga större bekymmer, men nu tycker jag det är lite läskigt och gör lite ont. När jag klev ut med bedövat plyte så drog jag och fixade nytt dimljus till Benzen, det ena hade blivit trasigt. Har letat som ett as på nätet efter lite vitare "xenon look-lampor", men det är en djungel. Tycker det är så fult med halogenlampans gula sken, speciellt när jag har xenon på halvljuset. Men för att få en LED-lampa att fungera så krävs det någon form av motstånd, annars varnar bilen för en trasig lampa, på grund av att en LED-lampa har något annat motstånd eller liknande.. Förutom det så passade jag på att vaske av bilen och sedan fixa klar all tvätt. Bara på vilodagar som jag hinner med sånt.  

Tisdagen är kommen. En tisdag i mängden egentligen. Hela nätet är överfullt av klagomål kring jerringpriset. Ni minns kanske när jag för fem år sedan gav mig in i debatten kring Rolf-Göran Bengtssons vinst? Ni hittar inlägget här. Blev ett jäkla hallå då. Nu är jag inte speciellt intresserad eller insatt. Men ändå tycker jag faktiskt det var bra att Peder Fredricson vann. Jag har inte röstat, skulle absolut inte rösta heller, möjligen på simmerskan. 

Efter dagens jobb så ska jag faktiskt på fotvård. Hör och häpna!! Fick ett presentkort av Amanda i julklapp. Jag har några tånaglar som ser förjävliga ut, så det är nog så välbehövligt. Därefter så är det dags för denna veckas första träningspass; gym och skidor! 

Hörs senare. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va fasen Adam. Ska man få Jerringpriset för ett os-SILVER?
När det finns en golfare som förutom os-silver VANN "the open" som förste svensk och på nytt rekord, en simmerska som tog GULD, silver och brons vilket ingen svensk gjort tidigare eller en cyklist som kommer tillbaka efter skada och tar ett oerhört otippat GULD i os?

Adam Steen sa...

Nej. Kanske inte. Men nu blev det som set blev. Tror inte att priset går till någon annan bara för att man gnäller:)