måndag, januari 23, 2017

Long time no blog


Ungefär såhär har jag sett ut idag, inte många knop gjorda med andra ord. Har försökt felsöka problemet med Benzen i väntan på den nya termostaten, jag har också försökt bestämma mig vilken tävling jag ska köra till helgen. Blev dock fruktlös på båda. Jag vet dock att jag ska ner till Stockholm på onsdag kväll för att köra DM där, på Täbys konstsnöspår, samma ställe som förra året. I år är det inte skate, utan cirka 12 kilometer stakning. Fint så. För övrigt så har det väl inte hänt alltför mycket idag, har fått en bokning på några skidlektioner dock. Det är ju alltid kanon, men det är ju desto svårare att hitta tid för det, när jag både jobbar och försöker bedriva någon form av elitsatsning här. Men det brukar gå bra med lite pusslande. Kolla min till salu-sida förresten, jag lade in en Camelbak där.

Kroppen min verkar vara pigg och frisk igen, äntligen. När magen krånglar så är det inte roligt någonstans vill jag lova. Inte heller så känner jag av speciellt mycket i kroppen sedan gårdagens race. Så imorgon är det väl dags att bege sig tillbaka till jobbet igen. Kämpa Adam. 

Tråkigt blogginlägg så det förslår, men jag har lite skrivkramp här idag av någon anledning. Kanske för att jag inte gjort någonting, eller för att jag för tillfället inte är alltför less eller irriterad på något/någon. Nya chanser till det under morgondagen!

Inga kommentarer: