fredag, januari 20, 2017

Magsjukeintervaller

 
Godkväll. 

Jag hade visst lovat min bror att köra skateintervaller idag. Det var bara att bita i det sura äpplet, samla ihop resterna av mig själv och bege mig till residensstaden. Hade varken ätit eller var direkt sugen på att träna. 

Men träna gjorde vi. Efter en uppvärmning på en bra bit över en halvtimme så sprätte vi igång med intervallerna: 5 x 6 minuter med två minuters vila. Han hängde som ett frimärke bakom, jag drog i skaplig tröskelfart, var upp och nosade på mjölksyra mot slutet. Kändes helt okej. Men under hela passet hade jag en molande illamåendes-känsla, även nu efter. Har fått i mig två stycken hamburgare i alla fall. Hoppas jag känner mig piggare imorgon. Har nu varit illamående sedan igår morse, aldrig i närheten av att spy eller någon lös mage. Men ändå orolig och illamående. Knepigt. 

Hörs av närmare jul!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer du åka grotfallet imorgon?

Adam Steen sa...

Det är planen

Anonym sa...

Gött! Jag ska kliva åt sidan när jag hör att vinddraget från dig närmar sig;)

Har du bestämt vilken rillning du kommer använda? Verkar bli noll eller en plusgrad...

Adam Steen sa...

Haha okej :) nej, det har jag inte. Rak 2mm kanske :)