måndag, januari 02, 2017

Misären i grannkommunen

 
Ni får en bild från motorrummet på Benzen, jag själv ser bedrövlig ut och är endast nämnvärt piggare än igår. Sjukt. Sovit elva timmar inatt dessutom. Min plan var att vila idag, vilket jag kommer göra, trots att det blev ett ganska bedrövligt pass igår. Jag tror vi låter bli det här med alkohol ett tag nu va?! 

Det jag gjort idag är att hasa mig upp från sängen till soffan. Här är jag nu fast, druckit kaffe och vatten i hopp om att vakna till. Vi får se hur det går. Läser lite bok nu. Om någon timme så kanske jag kan knyta på mig löparskorna och gå en sväng med Boss. Det är på den nivån idag med alltså. Kämpa Adam. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Å underbara flerdagars bakfylla! Typiskt för oss amatörer som nästan aldrig dricker alkohol. Numera kan man stila med att bli bakis på två glas vin ...
Ut och träna med dig! Det är det enda som hjälper! Inget mjäk utan några rejäla intervaller så släpper det. Annars är du lika seg i morgon igen!

Adam Steen sa...

Haha tack för tipset

Kolmårdstroll sa...

När / om du blir lika gammal som mig så sitter de i minst 2-3 veckor, så festa på du :)

Adam Steen sa...

Kul :)

Unknown sa...

Man blir en bättre skidåkare om man är en renlevnadsmänniska,se Gunde,Mora-Nisse m.fl.ett tips bara.

Adam Steen sa...

Absolut!