söndag, januari 22, 2017

Mot Grotfallsrundan


Godmorgon folket!

Han med magraset är här igen. Idag mår jag inte så dåligt i alla fall, under gårdagens eftermiddag och kväll var jag däremot soffliggande hela tiden. Med illamående och magsmärtor. Det enda som är kvar idag är att jag är lös i magen. Skönt att det går åt rät håll. Det kan ju kanske vara någon släng av magsår, magkatarr, stress eller annat. Har inte varit så pigg på arbetet den senaste tiden. Så det kan ju kanske vara något sådant som spökar. Blir nog en sosse-sjukskrivning ett tag nu. Man ska ju i alla fall inte till ett jobb om man har magsjukesymptom. 

Nog om det där dravlet. Vi har en skidtävling idag; Grotfallsrundan. Jag är fjolårssegrare här faktiskt. Hoppas jag kan utmana idag, bara min kropp är i fas och vill gasa! Det lär ju visa sig, klockan 11.00 startar vi.

Inga kommentarer: