fredag, januari 13, 2017

Mot Värmland och Skistart Ski Marathon

 

Vad har vi på fredagen den trettonde? Otursdag, ond bråd död, jävulskap +ANNAT? Nej, jag vet inte jag.. Den här dagen är nog lika illa, eller bra om man så vill, som alla andra skulle jag tro. 

Efter dagens insats i jobbvärlden (slutar 13,30) så styr sen jag och pappa skutan mot Värmland och Långberget. Där ska jag idag testa skidor, tänkte åka ett varv på den tänka tävlingsbanan och känna lite på kroppen. Låter som en bra plan inför morgondagens Skistart Ski Marathon, som tillhör cupen; Skistart Ski Challenge. Mycket Skistart nu. Visste ni förresten att Skistart . äh, jag skojade. Kolla in sidan/butiken själva istället så ser ni. 

Har ni (o)tur så kanske jag återkommer ikväll efter min motionstur?! 

1 kommentar:

Janne sa...

Stort lycka till imorgon nu då. Själv kör jag Moraloppet på bwlf och lite blå extra så det fäster i nån backe iaf.