lördag, januari 21, 2017

Segtränat

 
Ni som brukar tävla mot mig och eventuellt kanske har lite respekt för mig hade skrattat om ni sett mig åka idag. Det gick inte fort och det kändes allt annat än bra. Usch. Hade fullt sjå att få upp pulsen över 100 slag per minut. Kraftlös och svag. 

Jag tog mig igenom mitt planerade 1,30 timmar långa pass i alla fall. En blandning av stakning och skate. Precis som föregående veckors pass dagen innan tävling så körde jag en tröskelintervall på tio minuter, eller "tröskel" kanske, maxpulsen blev 140.. och ett  femminutersblock 10"-20"-intervaller. 

Efter träningen var jag fortsatt seg och trött. Men har lyckats äta lite och från att ha varit hård i magen så har den nu övergått till att bli lös. Nu verkar detta stabiliserat sig och blivit lite bättre. Så förhoppningsvis är jag i okej slag imorgon i alla fall!

Inga kommentarer: