torsdag, januari 19, 2017

Ställer in

 
Ja precis. Jag ställer in. Skiter i att träna idag. Varit halvrisig i magen hela dagen, sjukt trött och var inte alltför sugen att träna faktiskt. Tur då för mig att jag planerat en vilodag imorgon, så jag skiftar dagar bara. Jag drar hem till grannkommunen, stannar till på bolaget och köper Underberg för magen och vilar istället. 

Tur också att jag kunde smyga undan på min rast på jobbet för att sova en halvtimme. Känner mig piggare nu. Skönt att jag orkade ta tag i att beställa delar till bilen, hoppas bara det är rätt och att den funkar bättre därefter. Och det bästa av allt: ringde direkt till Bose i Sverige, dom ska skicka mig en returfraktsedel och därefter får jag ett par nya lurar. Grym kundservice! Det blev en rätt okej dag ändå idag!

2 kommentarer:

Petrus sa...

Gubbvila är inte helt fel ;-)

Adam Steen sa...

Stämmer!