fredag, januari 13, 2017

Tränad och klar i Långberget

 
Vi kom fram till slut. Det var en jävla resa hit alltså. Över berg och fjäll, genom djupa skogar och så vidare. Jag har varit här i Långberget en gång tidigare, tror det var 2001, tillsammans med "Atomic future stars", på den tiden var man sponsrad och fick skidor. Det var bättre förr. Precis som jag mindes så var det riktigt fint här. 

Jag körde ett varv på morgondagens tio kilometer långa bana och ett varv på elljusfemman, plus lite skarv. Totalt fick jag ihop 1,15 timmar. Jag körde också tio minuter tröskel, samt fem minuter 10"-20"-intervaller. Ett lagom pass dagen före tävling. Det var en fin bana dom fått till, några backar, men inte alltför tuff. Det blir nog bra. 

Hörs imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Brukar du alltid köra detta "intervallpasset" dagen innan tävling?=)

Adam Steen sa...

Då och då iaf. Tycker det är lagom :)