onsdag, januari 18, 2017

Tre staktimmar i en ren misärDet var ju fint solsken ett tag i alla fall, i solnedgången. Men skenet kan ju bedra: 

- Jag glömde pannlampan som jag tidigare skrev att jag packat med 

- Var seg och hade låg puls

- Frös om händer och fötter

- Benzen har börjat krångla med motorfläkten/kylarfläkten då den går hela tiden och dessutom så svajar motortemperaturmätaren upp och ner. Trots att vi bytt vattenpump. Den läcker inte glykol. Och jag upplever det som att den inte blir jättevarm inne i kupén

- Mina Bose-lurar gav upp idag, helt plötsligt

Nej, men det är kul när det flyter på.. Trött på att jobba och förlora tid till saker som är roligare och mer viktiga för mig. Trött på att inte ha någon tid alls över.. Livet rullar på. 

Det blev tre timmar stakning i Lugnet-terrängen i alla fall. Två varv runt femtonkilometers-spåret och några varv ytterligare nere på världscups-spåren. Lyckades få till 1010 höjdmeter åtminstone, det var väl denna gråa dags höjdpunkt. Hörs imorgon, får se vad som går sönder eller jävlas då.

2 kommentarer:

Claes sa...

Haha jag älskar din pessimism!

Adam Steen sa...

Kämpa!