torsdag, januari 12, 2017

Två timmar klassiskt på den fina riksskidstadion


Lyckades släpa min feta lekamen till skidspåren även idag. Blev galet besviken när spårpersonalen kortat av banorna genom att ta bort de cirka 700 meter omkring hoppbackarna. Nu kan man stoltsera med en konstsnöslinga på 1750 meter, heja. Trots galet mycket sprutande av konstsnö, en rad anställda och flera pistmaskiner. Det i kombination med att jag åkte endast med mig själv och mina egna tankar den första timmen var en farlig kombination. Mina tankar är inte alltid något jättetrevligt sällskap, det florerar en del hat och jag stör mig på mångt och mycket. Tur då att jag stötte på Jesper Göras och Joel Lager under den sista timmen, så att jag kunde ägna mig åt mer positiva reflektioner. Totalt alltså två timmar klassisk skidåkning på mina Twin skin, kom hela 27,5 kilometer idag. 

Har just ätit middag och även hunnit packa väskan, skönt! Nu kan jag få sitta i soffan en stund innan läggdags.

Inga kommentarer: