onsdag, februari 15, 2017

150 min stak


Sunset

Mina damer och herrar. Under dagens 2,30 timmar långa stakpass så hade jag inte bara trevligt sällskap av Mikael Sandgren till en början och Linus Larsson, samt Mattias Argårds på slutet. Jag hade även förmånen att få njuta av solen under i princip hela passet. Hur skönt var inte det?! Riktigt fint. 

Det blev två varv runt milbanan och ett antal varv runt elljusspåret + den röda VC-slingan med mördarbacken. Milbanan var helt okej, trots lite/ingen snö i terrängen bredvid så bjöd spårbädden på full täckning utan genomslag. De konstsnötäckta spåren nere var dock oerhört fina idag, räls och perfekt före, skoj! 35,62 kilometer och 895 höjdmeter lyckades jag få till idag, fint pass! 


Ute på milspåret, strax innan 7,5 kilometern svänger av

Inga kommentarer: