onsdag, februari 22, 2017

5 x (5 + 1 min) stakintervaller


Testade två par nya Fischer Double Poling innan träningen, de gick inte riktigt lika bra som de gamla, även om dom kändes rätt så bra

Efter skidtestet så körde jag en uppvärmning på drygt 30 minuter, mot slutet av den så lade jag in sex stycken stegringar, från lugn åkning upp till maxfart. Därefter så körde jag några intervaller. Lade upp intervallpasset så att jag körde fem stycken block med två intervaller i varje. Den första intervallen var fem minuter i tröskelintensitet och den andra intervallen en minut max. Vilan mellan alla intervaller var två minuter. Blev ett riktigt bra pass faktiskt. Känslan var väl sisådär, dels hade jag rätt så fin träningsvärk sedan gårdagens gym och dessutom så var det sjukt löst i spåren på grund av all nysnö som kommit. Men jag fick väl till rätt skapliga farter och puls ändå till slut. Kroppen kändes ändå helt okej.

Siffror från passet:
Mellantid, tid, distans, snittpuls, snitthastighet


Passets totaldata

Inga kommentarer: