tisdag, februari 07, 2017

GymturkenBröderna dunkar på i övningen jag kallar; Tricepspress med hantlar

Godkväll.

Äntligen hemma igen och just ätit. Inte så jävla äckligt med tacos. Tack för det Amanda! Jag hann ju med att träna idag i alla fall. Planenligt så körde jag 30 + 30 minuter löpning, med Inov-8-skorna (5,51 + 5,35 km) och däremellan gymstyrka. Med mig så var faktiskt min bror, som för första gången på åratal som körde gym. Det gäller att utveckla sina svagheter. Detta är nog en nyckel för honom. Han klarade inte riktigt mina vikter, men nästan. Detta körde jag:

Bänkpress: 2x3, 85 kilo + 2x1 92,5 kilo

Enbenspress i maskin: 2x3, 132 kilo + 1x1, 141 kilo + 1x1, 146 kilo (pers på maskinen)

Magchrunches i maskin: 4x6, 91 kilo

Latsdrag: 2x3, 90 kilo + 2x1, 100 kilo

Tricepspress med hantlar: 4x3, 17,5 kilo (skulle kört två ettor på 20 kilo, men riksmuppen som vi mötte i somras som sa till sina ungar att kasta stenar framför rullskidshjulen hade de aktuella hantlarna. Riktigt obehaglig människa med stirrig knarkblick. Gick runt inne på gymet och skrävlade som om han vore  en riktig världsmästare, i allt.). 

Vi avslutade gympasset med ett varv av TRX-övningarna. Kände mig en aning starkare än senast, det gillar jag!

Inga kommentarer: