tisdag, februari 21, 2017

Misslyckades på 95 kilo, sopa


Såhär ser det ut när vi (bröderna psyk) är ute och springer; jag drar och "Jone" ligger två-tre meter bakom. Ingen säger ett ljud. Jag känner mig lika kriminell som jag ser ut i min mäktiga Skistart-buff

Trots att rubriken skvallrar om ett misslyckande så var det inte ett så bedrövligt pass ändå, faktiskt. Träningen bestod av två löpsvängar á 30 minuter (5,67 km + 6,17 km) och ett besök på gymet. Det jag körde idag var följande:

Bänkpress: 2x3, 85 kilo + 2x1, 90 kilo. Försökte mig på 95, men det gick åt fanders, dock så kändes treorna på 85 lättare än tidigare.

Latsdrag: 2x3, 95 kilo + 2x1, 105 kilo

Enbenspress i maskin: 2x3, 136 kilo + 2x1, 146 kilo

Magchrunches i maskin: 4x6, 91 kilo

Tricepspress med hantlar: 2x3, 17,5 kilo + 2x1, 20 kilo

TRX-programmet, ett set per övning, sex övningar

För skojs skull så avslutades gymningen med fem explosiva chins, armhävningar med klapp och dips. Fråga mig inte varför. Tyvärr får jag inte avslöja min brors vikter av sekretässkäl, men jag kan skriva under på att vi sett en klar förbättring på de tre pass han deltagit i. 

Nu ska vi se film, hörs imorgon bloggvänner.


Magchrunches i maskin, försöker efterlikna stakrörelsen så gott det går

Inga kommentarer: