torsdag, februari 02, 2017

Narcissistisk träning

 
Skjuter av selfies, ett normalt beteende i denna narcissistiska värld vi nu lever, med sociala medier och bekräftelsebehov

Vi har snart helg igen, jävlar vad denna veckan sprang förbi då. Man hinner knappt med själv. Men som jag sagt förr så är det ändå rätt skönt att ha saker att göra, så man känner att man gör något vettigt. 

Precis som jag förutspådde så har jag lite träningsvärk idag. Både i överkropp och ben. Härligt! Jag har ju "fuskat" lite med löpningen de senaste veckorna. Min plan har ju varit att försöka springa en gång i veckan, i samband med styrkepassen. Men det är inte alltid det passar, jag måste ju få in timmarna också. Så denna veckan där jag planerat att verkligen tränat lite så passade det rätt bra. Det kommer troligen bli den tredje veckan detta träningsåret där jag tränar under tio timmar. Ändå rätt okej mängder om jag jämför med förr där jag tyckte tio timmar var mycket på en vecka. Då låg jag mer på en liknande belastning och nivå vecka efter vecka. Detta året har jag fått till en fin periodisering också, vilket känns rätt bra. Det är första året som jag planerat träningen helt själv och verkligen varit motiverad att fullfölja planen på ett bra sätt. Förr har jag i princip bara tränat på, utan plan. Ser ut att klara min plan på 700 timmar också, ligger cirka fem timmar före. När sen träningsåret är slut vecka 16 så får jag utvärdera och sen får jag därefter se hur jag lägger upp kommande år. Det ser ut att bli en omställning framöver, så det gäller ju att anpassa sig efter bästa förmåga. 

Idag så ska jag köra tröskelintervaller skate. Ska försöka att inte braka ihop mentalt när känslan är dålig och hjärtat knappt slår. Får se hur det går med det. Skidorna är preparerade i alla fall. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för bra o kul blogg! Hur är statusen på lugnet just ny? Är allt öppet?
Kör hårt!

Adam Steen sa...

Kul att höra! Ingen aning, inte åkt skidor sen i söndags. Kolla skidspår.se