torsdag, februari 16, 2017

Nya följare, hurså?

 
Äh. Vadådå? Hurså? Nej, men det är Instagram, sociala medier, nya följare och så där. Inget man skryter om så. Nej men Red Bull började följa, Colting kommenterade efter racet i söndags och så vidare. Inget märkvärdigt. Vadådå? Hurså? Äh. Vad har vi på nya följare? Sate vad  denna veckan brakat iväg då. Vi är ju snart inne på måndagen igen. Jävla måndagar. Man får aldrig helg eller vila. Längtar till riktiga helger med en vilodag, sol och vila. Kämpa Adam. Du är ju i alla fall duktig på det du gör? Eller? Har fullt upp att slå motionärer och det är knappt så det går runt, trots att man är i fullt språng hela tiden. Känns motiverande. Rent ekonomiskt i alla fall. 

Skidåkningen har jag ju i alla fall någon form av motivation och driv i. Men det andra känns ju sådär. Har ingen motivation alls, är slut, trött och oengagerad. Hoppas det vänder, var ju jäkligt glad över jobb förut. Det gäller väl bara att bita ihop och rida ut stormen, lär ju inte kännas värre sen. Och i ett längre perspektiv än att åka skidor några år där jag lyckas bli tvåa på ett motionslopp här och där så kanske man måste förstå att jobb och "pengar" in är något "alla" behöver göra. Men jag försöker fundera på alternativa sätt att få in pengar på; börsen och fastigheter har jag blivit lite intresserad av. Samt utveckla det egna företaget inom något, men vad? Jobba åt sig själv vill jag ju göra. Vi får väl se vad livet har att bjuda på, ser ändå ut att gå en spännande framtid till mötes. Tills dess så kör jag på med galenskaperna. 

I eftermiddag tänkte jag köra lite skateintervaller tröskel. Ser ut att vara en lika fin dag (= fina spår) som igår, skoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Angående aktier.
Föreslår jag investering i Finepart, Minesto och Idogen. Sen löser sig ekonomin.
Kom ihåg att att spara i aktier är långsiktigt.
Men det är några 100 % upp på dessa 3 på några år.

Adam Steen sa...

Tack för tips!