torsdag, februari 23, 2017

Sk8distans + back on track and topFina förhållanden på Lugnet idag, soligt och nydragna spår. Lite tungfört på grund av gårdagens nysnö, men man kan ju inte få allt heller?! Dagens träningspass blev ett lugnt sådant, åkte runt i två timmar, vilket blev fyra varv av följande spår: röd 2,5 km - sprintbanan - elljusspåret. Ett sådant varv betydde: 7,04 kilometer och 200 höjdmeter. Totalt fick jag ihop 28,76 kilometer och 825 höjdmeter. 

Kändes väl helt okej i kroppen idag, varken mer eller mindre. Skönt att få lufta kroppen lite lugnt ett tag och skönt att få se solen för en gångs skull. 

Efter träningen så hann jag med att se sprinten från VM i Lahti, kul att se Petter Northug tillbaka i aktion igen, tävlingarna blir ju så jävla tråkiga utan honom, synd bara att han inte riktigt levererar som han kan. Dock så är han fortfarande en riktig idol, den gode Petter:


Skakar sedvanligt på huvudet efter vinsten i kvartsfinalen

Något mer som är/var tillbaka, om än för en stund var min förstaplats på bloggportalen. Det är ju den platsen som tillhör mig, men det verkar ni/dom ju tydligen inte fatta?! Sjukt att det ens är konkurrens om den platsen. 

Inga kommentarer: