fredag, februari 10, 2017

Skidtester, träningstänk/tankar och tävlingspar

 
Arkivbild på Fischer-spjut(?)

God förmiddag. 

Helgfeeling, men ändå någon form av nervositet och lätt oro. Ständigt denna oron och tankarna på träning och tävling. Ändå håller man på med det och tycker det är "kul"?! Vad det är som är just "kul" har jag svårt att sätta fingret på, men något är det ju som lockar och håller mig kvar i denna cirkusen. Enda tidpunkten på året som det är lugnt och man kan slappna av är från målgången av Vasaloppet och fram tills vecka 17 ungefär, när det nya träningsåret drar igång. Jag låter som att jag har bestämt mig för att lägga av, men så lätt blir ni inte av med mig. Med detta bra träningsåret i ryggen så vore det ju dödsstraff på att lägga av. Jag ser ingen riktig avslutning än på ett antal år. Det är ändå skönt må jag säga, får jag bara allt runtomkring att fungera så är det väl bara att fortsätta. Så länge inte denna oro och ångest för tävlingar blir än mer progressiv. 

Anledningen till bilden i detta inlägg är att det blir ett skidtest istället för träning idag. Lagom aktivitet efter tre bra träningsdagar. Skönt ändå att röra sig lite lätt, kanske drar en fuling och skriver ner en kvart i träningsdagboken? Blir lite mer motiverande då. Hoppas vi får fram några nya, eller nygamla par som går fint. Vi har ju en okristlig mängd med tävlingspar som bara står. Så det gäller ju att vara aktiv med skidtester och på så sätt få koll på skidparken. Men det är svårt att hitta tiden när jag jobbar och samtidigt vill få till någon form av träning också. 

Förutom skidtester så blir det packning av väskan, men det ska väl inte ta sån lång tid, har börjat få rutin på det där nu!

Inga kommentarer: