tisdag, februari 07, 2017

Slätstrukna cykelbloggare

 
Såhär nöjd kan man bara bli om man har nya överdrags-shorts från Odlo

Tjabba!

Jag är lite hungrig nu faktiskt, rullar på med fastan här. Måste hålla matchvikten. Vägde in på 70 blankt igår kväll i alla fall. Vackert så. Hungern kommer i perioder, men den håller inte i sig länge. Jag är lite för dålig på att dricka vatten. Speciellt när jag jobbar. Idag kommer jag säkert inte ifrån det här eländet före klockan 16, för jag är tvungen att gå på något möte. Rätt ointresserad av det, dessutom blir jag sjukt stressad ju senare klockan blir och jag inte hinner ut och träna. Det är ju mitt viktigaste och mest betydande utav det jag gör. Än så länge. Har alltid haft svårt att förstå hur man kan sätta jobbet före ens eget. Såvida man inte jobbar åt sig självt. Men man är väl inte narcissistiskt lagd för inte. Och när jag skriver om motionärer och så vidare så är det inget personligt, det är bara det att jag hatar folk. Jag är sån. Alltid retar det någon. Vet själv hur lättretad jag är. Stör mig exempelvis på att den slätstrukna cykelbloggaren har fler besökare än mig. 

När jag till slut är klar med det här dagsverket så är det äntligen dags för träning. Eller äntligen var väl att ta i. Men jag måste ju försöka träna. Idag blir det löpning och gym. Perfekt att avsluta en fasteperiod på! 

Hörs väl inatt någon gång!

Inga kommentarer: