söndag, februari 05, 2017

Tvåa i Wadköpingsloppet

 
Det där var väl ändå okej! Tufft lopp. Åkte och halvslet redan efter ett par varv. Men det var nog lika för alla. Kände mig bitvis rätt stark ändå och bidrog skapligt mycket med dragjobbet efter en tredjedel kört av loppet. 

Kalle Gräfnings och jag var dom två starkaste idag måste jag säga. Flera gånger fick vi lucka, men Peo Svahn lyckades hela tiden dra ikapp oss, med Robin i ryggen. Med två varv kvar så lade jag mig sist i vår fyramannaklunga och avvaktade. Kalle ryckte med ett halvt varv kvar, jag tog upp jakten med Brynte i ryggen, i näst sista kurvan ramlar Kalle (på eget bevåg) och bryter staven. Jag ligger då i spets, men väljer att släppa förbi Bryntesson i sista backen in mot mål, dumt beslut då han gled ifrån mig då och jag har ingen chans att utmana. Men en andraplats är väl helt okej även det! 

Jag åkte på Briko Maplus hot S idag, hade skapliga men inte topp-skidor. Liknande som Kalle och Peo. Något sämre än Bryntesson. 

Bilder kommer framöver!

Siffror:

1,50,53 timmar
39,42 kilometer
172 snittpuls
185 maxpuls 
620 höjdmeter


5 kommentarer:

Anonym sa...

Han verkar snabb den där Adam...

Adam Johansson sa...

Bra kört, Adam!
Roligt oxå att Peo gjort comeback igen. H50-gubbar är hårda!

Konstigt ändå att så få skåningar är högt upp i resultatlistan?! De som alltid har så hög snittfart och låg snittpuls på träningspassen.

Adam Steen sa...

Tack!

Haha ja, det är besynnerligt?!

Unknown sa...

Grattis till ett bra lopp igen:-)

Adam Steen sa...

Tack :)