tisdag, februari 14, 2017

Värmepump

Hejsan vänner.

För er som bor i lägenhet så kanske uppvärmningskostnader och uppvärmning inte är något man tänker speciellt mycket på. Men bor man i hus så är det ju ganska självklart att man blir medveten om det. Som barn bodde jag med mina föräldrar i ett hus och vi använde oss av både vedeldning och en luftvärmepump som uppvärmning på huset. Därefter så har jag i ett antal år bott i lägenhet och inte riktigt haft koll på uppvärmningen av dessa lägenheter, nu bor jag dock åter i hus med min tjej och funderar ju då självklart på uppvärmningen. Man vill ju ha något som är effektivt och värmer bra, men samtidigt får det ju inte kosta för mycket heller. Med en bra värmepump så kan man sänka uppvärmningskostnaderna med så mycket som 40-80%, det är inte dåligt! 

Så passa på att kika in på luftmiljöbutiken om även du vill ha ett bra och kostnadseffektivt alternativ på uppvärmning till din bostad!

Inga kommentarer: