onsdag, februari 08, 2017

Västgötaloppet till helgen och annat tjafs

 
Förberedelser just innan start i söndagens Wadköpingsloppet

Det blir en del resande nu. Örebro förra helgen och Ulricehamn och Västgötaloppet nu på söndag när Skistart Ski Challenge rullar vidare med den fjärde av fem deltävlingar. Bävar för den långa bilresan på lördag och även hemfärden på söndag. Men det är bara att nöta på, vill ju försöka sopa hem det där. 

Det kryper skönt i musklerna sedan styrkan igår. Välbehövligt att ge dom en duvning då och då. Idag ska dom däremot få lite lättare genomblödning när jag tänker knäppa på mig mina Fischer Twin Skin och köra klassiskt en sväng. Det är ju några minusgrader ute idag, så det är kanske inte säkert att dom fäster så bra. Men man kan ju testa, vägrar att valla i alla fall. 

Förutom jobb och träning så blir det matlagning för undertecknad ikväll. Men jag har helt hjärnsläpp på vad vi ska äta. Vet inte vad jag är sugen på heller. Har ni något tips? Slutar väl med blodpudding och bacon annars. 

Får i alla fall ge mig själv en klapp på axeln att jag aldrig tar av fikat eller godiset här när det bjuds på jobbet. Jag håller mig till min frukost (5-6 dagar i veckan) på tre ägg och tre majskakor, lunch och middag. Inför träningarna så brukar jag ta en näve nötter och två ägg. På kvällarna så blir det dock alltid någon form av godis eller annan sockerbomb. Förr så höll jag dock på med dumheter som brödätande, mellanmål och godis även under dagtid. Så jag har ju blivit lite bättre på det, vilket också visar sig på vågen. Man är ju inte starkare än sin svagaste länk. 

2 kommentarer:

Håkan sa...

Visst är skinskidor drömmen! Hatar att jag måste valla ungarnas skidor. De får fasen åka på skin på tävlingarna nästa säsong :)

Gillar du tonfisk?
Koka ris/Bulgur/Quinoa whats verkligen. Skiva en halv purjolök och fräs på i en panna. Hacka 3-4 tomater och sätt i. I med 2 burkar tonfisk och 1 burk craime fraiche. Tillsätt mjölk tills det får lagom konsistens. Salta, peppra. Ev chilipeppar eller cayennepeppar om du vill ha bett. Låt det puttra 5 min.

Adam Steen sa...

Verkligen! Japp, eller staka :)

Det gillar jag! Tack för tipset, verkar gott! :)