torsdag, mars 09, 2017

Blivit så fet att det dryper av mig

 
Gårdagens middag; sötpotatis, halloumi, hamburgare, bacon, ost, grönkål och bearnaisesås. Inte undra på att man blivit fet. 

Vägde in på 74 kilo idag, trots fasta i två dagar och skippande av frukost igår. Inte ändrat något knappt, men ändå har jag gått upp i vikt på slutet. Börjar få panik. Allt och alla svar i livet kan härledas till vikten på vågen; form, mående, fin eller ful och så vidare. Nu måste jag ta till krafttag mot den här feta lekamen jag släpar runt på. Så här kan vi inte fortsätta i alla fall. Känner mig lite svullen i magen och allmänt plufsig. Jag får fortsätta i min utslagna väg så vänder det nog snart. Hoppas på många givande toalettbesök och en dalande viktkurva igen. Det vi dock kan konstatera är att det är kosten och inte träningen som gör dig smal. Som jag sa till Linus Larsson igår när han påpekade att jag eventuellt gått lite för hårt med fastan och således tappat formen: "Det är väl fan så mycket viktigare att vara deff och lätt, än att vara i form och vara pigg!"

Jävlar i min låda vilken träningsvärk jag har idag, kanon!! Min bål vägrar lyda hjärnans signaler, perfekt att jag lade in ett lite tuffare pass igår. Snart får jag lägga av med maxstyrkan också, det kanske kan göra sitt till vikten. 

Idag så tänkte jag dra till med ett rätt så lätt tröskelintervallpass på skateskidorna  för att få igång på hjärta och lungor igen. 

Kanske hör jag av mig ikväll?!
6 kommentarer:

Fredrik sa...

Graviditets kilon på dig oxå, sympati kilon! Kan hända att män som befinner sig vid en gravid kvinna.

Adam Steen sa...

Läste det. Fy fan

Unknown sa...

Inte lätt att vara gravid! Häng i nu så är du nere på sub70 snart igen!

Adam Steen sa...

Verkligen inte! Jag ska göra allt jag kan

Anonym sa...

Hellre brun än bra som det heter på cyklistspråk.

Adam Steen sa...

Japp!