fredag, mars 17, 2017

Bloggens framtid och annat

 
Här har vi mig igen, bloggar'n. 

Fredag igen och solen lyser ute. Kan inte bli mycket bättre än så! Skulle vara om man fick vara ledig och träna istället då. Det här avsittandet av tid inomhus kan ju få vem som helst att få flyktkänslor och känna sig fången. Är lite sugen på något nytt förvärvsarbete. Hade varit mer optimalt att slita i grannkommunen, för att spara tid och energi. Tiden får utvisa hur vi lägger upp det. Det går ganska mycket tid och pengar till att pendla hit till residensstaden var dag. 

Jag kan känna att mitt bloggande många gånger fått stå tillbaka för mitt verkliga liv och saker jag bör göra som är viktigare där och det är väl något som såklart är sunt och rätt. Även om jag vill kunna skriva lite bättre texter för er att läsa, ibland kan det bli lite krystat. Men så kan det ju vara. Bloggen blir ändå som en dagbok för mig där jag plitar ner det som händer och sker, med störst fokus på idrotten. Jag brukar väldigt sällan gå tillbaka och läsa inläggen, men det kan ändå vara kul att ha som ett minne ifall jag skulle vilja kika tillbaka. Om jag skulle vilja få till bättre och mer välskrivna texter så hade jag behövt en vinflaska vid min sida och musik i lurarna. Då flödar texten som allra bäst. Så länge får ni nöja er med dessa spretiga kråkfötter till blogginlägg. Jag kommer fortsätta skriva så länge jag tycker det är kul största delen av tiden, ibland blir det en stress, men oftast så gillar jag att dela med mig av livet för er. Och utan er läsare så hade denna blogg aldrig varit möjlig, tack för att ni finns!

Kommer fira in helgen med ett skidpass i eftermiddag kring 14,30-tiden. Försöker passa på att åka skidor så länge det går. För även om löpning och annan alternativ träning är bra så är det ju på skidor jag vill kunna prestera som bäst även i fortsättningen. Förhållandena är goda uppe på Lugnet, även om man får ha i beaktande att plusgraderna gör sitt till. Man får helt enkelt preparera skidorna på bästa sätt med exempelvis valla och Skimateria, allt för att hålla undan smutsen så gott det går. 

Avslutar inlägget med en länk till sweski om Idre-Raiden, ni hittar artikeln här.

4 kommentarer:

Peter sa...

Adam! Det är vi läsare som ska tacka. Alltid kul att kika in på din blogg när man behöver lite pepp eller inspiration.

Ang kråkfötter vs välskrivna texter: Vill man ha välskrivna texter så kan man gå till SVD, DN eller nån annan trök-sajt. Härligt att läsa spontana inlägg. Keep up the good work!!!

Adam Steen sa...

Tack!! :)

Unknown sa...

Keep you the good writing! Det är förjäkla kul att läsa din blogg!

Adam Steen sa...

Tack så mycket :)