fredag, mars 31, 2017

Det blir en...

 
Sträckte ut igår i diagonalen, som ni kan se så åker jag på en till synes platt sträckning. Det gick tungt. Något jävulskt..! 

I morse när jag skulle dra iväg så var det ett tunt snötäcke på marken och frost på rutorna. Fick skrapa bort eländet innan jag kunde bränna iväg. Nästan i Falun så såg jag en väldigt nyligen kraschad bil i motgående körriktning, mötte just innan det en jävla saltbil också. Strax innan jag var framme vid jobbet så tryckte jag på lite extra värme och fläkt på rutan och kunde se hur den sprack till både höger och vänster om ett stenskott. Det såg exakt ut som vattendroppar som rullade åt varsitt håll, fan. Ge fan i Benzen alla jävla stenskott, saltbilar, trasigheter och annat. 

Ja just ja, det blir en kille, så klart! Hade väl också varit kul med en tjej, men jag hade faktiskt både trott och hoppats på en mini-Adam. Undrar vad den ska heta nu då? Vi har varit inne på spåret att den ska börja på bokstaven A. Vi hinner nog välja namn till september. 

I helgen så ska jag tävla Grönklittsjakten. Imorgon 15 kilometer skate och söndag 10 kilometer stakning, jaktstart. Sista racen för säsongen och jag har lite mer än 12 timmar kvar till 700 nu, kämpa!

I eftermiddag kring klockan 1430 så kör jag ett kortare skatepass uppe på Lugnet. Bit ihop nu Adde!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alfred Steen! 👍

Janne sa...

Män gör män, själv har jag två töser.
Kör hårt.

Adam Steen sa...

Haha nja ;)

Hahaha japp ;)

Anonym sa...

Adolf? :-) inte så PKU men vadå ;-)

Adam Steen sa...

Kingnamn!!