söndag, mars 19, 2017

Fin-fina förhållanden på Lugnet idag!


Bloggens nygamle vän kommer åter med en hälsning till er läsare: "Ska man ha ett par löparskor, då är det Hoka One One som gäller, så är det bara!" Simons råd och hälsningar kanske kan bli en stående programpunkt här på bloggen?

Idag var det fint på Lugnet! Betongspår, minusgrader till en början och en sol som sken för full sula! Kan inte bli så mycket bättre. Får man klaga lite så är det väl att mina Fischer twin skin inte bet jättebra i skuggpartierna där spåret var rätt isigt, i övrigt var det tipptopp. 

Lilla-SS pågick även idag, men då det bara var sprintstafetter så höll sig dom tävlande till stadion. Vi kunde då nyttja både den röda världscupbanan och elljusspåret. Det blev några varv vardera.. 

Kul att få sträcka ut lite i diagonalen, perfekt att få träna hela kroppen då och då, så man inte bara nöter på med stakningen, det kommer jag få så det räcker i sommar ändå. 

Är det fint som idag så har jag inga som helst problem att träna och jaga timmar, men jag vet ju att det inte kommer vara såhär varenda pass. 

Siffrorna från dagens pass:

2,34,05 timmar
35,38 kilometer
112 snittpuls
137 maxpuls
945 höjdmeter

Bilder:
Fina förhållandenSimon nyttjade ett av sina två skidbyten under passet idag. Han menar dock att han har ytterliggare 2 + 2 tillgodo, då han inte bytt skidor under de två senaste Holmenkollen-femmilarna han harvat runt


Kolla skuggan 

Inga kommentarer: