onsdag, mars 15, 2017

Gym med tillhörande skidpass i fint sällskap


Det här är ju inte jag?! Det är Johannes Ringsby i sina nya "Radar EV-bricker". Vi snackade hål i huvudet på varandra om Oakleys och annat trevligt under den dryga halvtimmen vi åkte tillsammans

Efter att ha snackat allvar med mig själv om att jag bör träna så fick jag till ett bra pass idag! Så dålig motivation har jag ju inte, det är bara lite jobbigare att ge sig ut nu, men väl i träningskläderna så gick det ypperligt. 

Jag började med att köra ett gympass som följer:

Bänkpress: 2 x 3, 85 kilo + 1 x 95 kilo + 1 x 90 kilo (misslyckades med 95 på den andra ettan)

Enbenspress i maskin: 2 x 3, 141 kilo + 2 x 1, 150 kilo

Latsdrag: 2 x 3, 95 kilo + 2 x 1, 105 kilo

Magchrunches i maskin: 4 x 6, 91 kilo

Tricepspress med hantlar: 2 x 3, 17,5 kilo + 2 x 1, 20 kilo

TRX-programmet: 1,5 varv (Alltså ett helt set per övning, plus ett extra varv med hälften av repetitionerna)

Efter gymet så tog jag mitt pick och pack, drog upp till Lugnet och körde ett fint skidpass där. Hade förutom sällskap av ovan nämnda Ringsby också: Oskar Svensson, Simon Andersson och Jesper Nyström. En sjukare trio som i vintras tog SM-guldet i stafett. Jag hade fullt upp med att inte tjata på grabbarna om autografer, och försökte istället fokusera på min åkning, men det är inte lätt när man blir så pass starstrucked som jag idag!! 

Totalt så åkte jag i 2,15 timmar, lika bra när man ändå håller på. 

Några bilder:


Oskar, Simon och Jesper


Simon hälsar att han har ännu mindre underhudsfett än vanligt, mycket på grund av att han nu har följande åkommor: galna ko-sjukan, salmonella och "allt"


Hänger mig


Mäktig solnedgång. För er som har huvudet på skaft så ser ni att jag är vänd åt fel håll på elljusspåret. Helgens Lilla-SS går nämligen i denna riktningen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Precis som travhästar som sprungit runt samma varv oändligt många gånger skulle må bra av att ändra håll är det väl för skidåkare? Som det blir väl fint att åka varvet åt andra hållet på Lilla-SS!

Adam Steen sa...

Jajjemen!

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=AdhGh0S2Dxc