fredag, mars 10, 2017

Idre fjäll idag och joggingvagn

 
 
Jag och Jone passade på att kolla på åkarna under nattvasan, här ifrån vägövergången halvvägs upp i första backen 

Fredagsfeeling?! Helg igen alltså och skidsäsongen håller i sig. Idre raiden imorgon och söndag för min del. Spännande lopp, helt klart. 

Efter jobbet så drar vi uppåt mot Idre fjäll där vi ska spendera helgen. Fint att få komma iväg lite igen, förhoppningsvis till en något mindre ångestfylld resa än den förra helgen. Tänkte att jag skulle försöka köra ett väldigt kort och lätt pass där uppe ikväll, bara för att få röra på mig och få igång systemen lite. 

Väskan är packad och jag är redo för avfärd! Hörs senare! 

Har börjat fundera lite på det här med barnvagn, joggingvagn och så vidare. Vad har vi på joggingvagn  Skulle nog behövt en sådan. Kan vi lösa sponsring på en dito?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja en chariot med hela kittet skall du ju ha.

Adam Steen sa...

Japp