söndag, mars 26, 2017

Make Addes Benz Great Again!


Svabbade av Benzen igår, sådant får mig alltid på bättre humör. När den är skitig så är livet lite tyngre att leva. Trots att jag tvättat den ett antal gånger i vinter så var den galet skitig och det tog sin tid att få den ren. Jävla vägsalt!

Nämen söndag idag, tycker ändå denna helgen känts lång, det är positivt ju. Jag var rätt trött i morse när jag gick upp klockan 08 för att få överasknings-frukost med omelett och bacon av Amanda. Det kanske inte är så konstigt att jag var trött när jag en tid senare kom på att det är sommartid idag och jag egentligen gått upp klockan 07. En söndag utan tävlingar eller måsten. När hände det senast? Kan ju kanske bero på att Amanda är mer morgonpigg än någonsin och vaknar 04,30-06,00 varje morgon. Skönt ändå att komma upp i tid. 

Denna morgon har bestått av frukostätande och installation av en ny kaffemaskin. Det är ju inte bara att stoppa i sladden på en sån avancerad liten jävel. Det ska sköljas ur vatten, installeras filter, ställas in hårdhet av vattnet och så vidare. Vi vill ju bara ha gott kaffe?! 

Jag ska strax ta mitt pick & pack och åka till Bergebo för dagens träningspass. Det blir distans denna dag. Skönt så!

Hörs senare.

Inga kommentarer: