torsdag, mars 23, 2017

Nära semester, men ändå så långt bort

 
Trevlig förmiddag allihopa! 

Även den här veckan har sprungit fram i rasande hastighet. Vårfåglarna kvittrar och solen lyser. Längtar satan till fjällresa och utomlandsvärmen. Det är det som håller mig flytande och får mig att ge mig ut på de där jävla träningspassen. För det är inte så mycket kvar nu tills jag får vila och semester. Har nog aldrig varit i sådant behov av det som nu. Egentligen är kroppen skapligt pigg, det är mest mentalt som jag behöver rast och ro. 28 timmars träning kvar nu!!

I eftermiddag så väntar ett nytt skidpass på Lugnet. Jag ska köra klassiskt tänkte jag, distans. Men innan det så ska jag och pappa testa lite skidor. För att få lite koll på skidparken i plusgrader. Kan ju vara bra att veta ändå. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: