onsdag, mars 22, 2017

Onsdagstankar

 
Ni minns väl spektaklet med bion och biobiljetterna i lördags? Igår åkte jag in till biopalatset i Borlänge och hämtade ut två ersättningsbiljetter, for free, det är service det!

Min kropp värker idag, helvete alltså. Träningsvärk från topp till tå. Gårdagens pass tog där det skulle och lite till. Idag bygger vi vidare på det här fallfärdiga skeppet; långa stakintervaller i tröskelintensitet. Det kommer nog smaka på även det. Kring 14,30 kör jag, om någon mot förmodan skulle vara intresserad att hänga på!? 

Idag har jag ätit frukost för första gången på drygt en vecka. Det var inte så fel det heller. Stekte ihop följande röra; fyra ägg, riven ost, två kalkonbröstskivor, grädde, salt och peppar. Gott och rätt så nyttigt. Fint. Under gårdagen så åt jag inget godis, jag tog mig igenom det också, men kanske med lite hjälp av fruktsallad och grädde. Satte där det skulle det också. Ska bli gott med lunch snart också, även det för första gången på drygt en vecka. Här är den dystra och skrämmande verkligheten till varför:

 
Det blir att bada i vassen i sommar. 71,2 kilo vägde jag in på efter gårdagens träning, (2,3 kilo från säsongens all time low), men då hade jag inte ätit på nästan 45 timmar. Nu har jag väl svällt ut igen. Men vi biter ihop, denna vecka med rätt hård träning + bortplockande av godis ska nog ge mig en skjuts i rätt riktning igen. 

Inga kommentarer: